I PODCAST DÅLIGA SVENSKAR 009:

  • Max avsnitt: utfrågningen av Max visar sig bli en studie i deprimerande tankar och tuttar.
  • Olle diskuterar vapenlagarna i USA: varför förbjuda vapen när kriminella skiter i förbud?
  • Rickard rackar ner på cyklister (framförallt fixies – ett fordon för hjärndöda) och tycker att hundägare som inte plockar upp bajs förtjänar att få bajset i ansiktet

Hjälper strikta vapenlagar mot det dödliga våldet? Och är det egentligen ett problem? Är kanske cyklister på vägarna ett större problem, eller hundbajset som pryder Berlins smutsiga gator? I dagens avsnitt ryker Max och Olle ihop när de diskuterar cyklisters uppförande, medan Rickard mest sitter och flinar fånigt och funderar på vem han helst av allt skulle skjuta. Max öppnar upp sig och berättar om ett avgörande misstag han gjorde redan första kvällen när han flyttat in hos sin sambo för många år sedan.

Relevanta länkar:

Facebook instagram

Lyssna på oss på Itunes