I PODCAST DÅLIGA SVENSKAR 012:

Ämnena i avsnitt tolv har valts ut av våra lyssnare.

  • Är danskarna lyckligare än svenskarna?
  • Varför ljög tjejerna om mensen på gympan?
  • Kan man verkligen leva om man mår som man gjorde på högstadiet och gymnasiet?

I detta avsnitt går vi in på djupet med danskarnas förakt och kärlek till Sverige. Har vi problem med våra grannar? Och varför förstår man inte vad de säger? Det blir också ett långt samtal mellan tre grabbar om mens. Hur får man som grabb reda på vad det är, och hur påverkas vi av det? Olle dyker ner i en numerisk analys av den så kallade mensskatten. Till sist tar vi itu med de bråkiga, lyckliga och olyckliga minnena från gymnasiet och högstadiet, ett stadium de flesta av oss länge arbetat med att försöka förtränga.

Vår topp-5-lista för denna vecka kan man läsa här.

Relevanta länkar:

Titelbilden kommer ifrån Rupi Kaurs hemsida

Facebook instagram

Lyssna på oss på Itunes