I PODCAST DÅLIGA SVENSKAR 013:

  • Max liv har förändrats i grunden sedan han laddade ner Pokémon Go
  • Rickard pratar böcker och sju goda vanor
  • Olle vill frysa ner sig själv för att få evigt liv

Kan man flamsa runt på holocaustmuséer och leta Pokémon-ägg? Inga problem om du frågar Max, som är en av många nyfrälsta Go-spelare. Rickards liv förändrades på ett annat sätt, men av en bok som beskriver sju sätt att bli mer effektiv. Och eftersom Rickard bara tänker på effektivitet och pengar, hur mycket skulle han betala för att kunna leva ett år extra? Med detta tankeexperiment presenterar Olle kryonik, eller metoden att frysa ner sig själv efter döden, i hopp om att framtida samhällets teknologier ska vara avancerade nog att framgångsrikt tina upp en. Dagens podd blir ett blandat samtal om bland annat respekt, livet och döden, prioriteringar, och framtiden.

Max

Vår topp-5-lista för denna vecka kan man läsa här.

Relevanta länkar:

 

Facebook instagram

Lyssna på oss på Itunes