I PODCAST DÅLIGA SVENSKAR 014:

  • Olle är nyfiken på sin granne som köper sex. Vet frun om det?
  • Max har slutat dejta kvinnor och koncentrerar sig nu på spindlar.
  • Rickard ser tecken på ett tredje världskrig

Ett avsnitt som onekligen sträcker sig i alla vädersträck och det finurliga är att försöka hitta övergångarna mellan dessa universum. Det måste ändå ses som ett tecken på hur mycket det är, på gott och ont, som kräver vår uppmärksamhet. Det börjar alltid med det som är en närmast. Har du ont i tanden är detta såklart det enda du kommer tänka på resten av dagen, eller om du har en fantastik spindel som bor hos dig kommer denna att kunna berika eller beröva din dag – detta självklart beroende på ditt egna perspektiv.

De dagliga rutinerna som så väl effektiviserar vår dag, kan även vara mekanismen som får oss att blunda för vår omgivning och vi missar detaljerna i vardagen som vanligtvis hade skänkt oss glädje eller oro. Därför är det ibland som att vakna upp ur en dvala när man helt plötsligt ser sin granne stå där helt naken i sin lägenhet med en kvinna som inte är hans fru. Det är svårt att inte vilja veta mer…

För vissa blir det en tvångstanke att hänga med i allt vad grannarna, vännerna och världen gör och man glömmer bort sina egna prioriteringar då man ständigt lägger sig i saker som man själv inte kan styra. Där ute är världen oändligt stor och kaoset ännu större. Vågar man titta i spåkulan om man hade fått chansen?

 

Vår topp-5-lista för denna vecka kan man läsa här.

Relevanta länkar:

Facebook instagram

Lyssna på oss på Itunes