I PODCAST DÅLIGA SVENSKAR 015:

Dagens avsnitt blev lite annorlunda minsann.

  • Rickard tänker på att flytta. Men vart?
  • Max undrar om någon ens bryr sig om OS längre?
  • Olle har betraktelser att dela från Stockholm, en stad som lockar.

Olle är borta en vecka på semester och podden ballar ur fullständigt. Vi påbörjar bland annat något som kallas ”aktiedelen” där vi delar med oss av de bästa tipsen vi har. Sikta långt eller spela högt och kort? Sedan blir det massa armhävningar!

Världen idag har, tack vare internet, krympt och känns som den blir mindre för varje dag. Samtidigt känns det som motsättningarna i världen bara ökar och blir större. Kanske har vi blivit för lata och slutat utforska platser IRL och det medför till att vi förstår varandra mindre och mindre. Det är kanske helt enkelt dags att börja fråga sig vart man skulle vilja flytta om man bara kunde. Och varför skulle man inte kunna?

Samtidigt reser tiotusentals människor till Brasilien för att delta i OS och det har skrivit spaltmetrar om dopade ryssar och virussmittade gravida kvinnor….och ändå…vem bryr sig? Sen när var OS så iskallt som i år? Finns det kanske numera fler som deltar i OS än som bryr sig? Vi jämför det med OS i Stockholm 1912 – det var fanimig tider det! Olle skickar en stockholmsbetraktelse från Sverige.

Vår topp-5-lista för denna vecka kan man läsa här.

Relevanta länkar:

Facebook instagram

Lyssna på oss på Itunes