Det är sjukt…snart är det inte bara val i Berlin, utan även i USA.

Hillary Clinton kollapsar och verkar vara utmattad och sjuk, men hur sjuk är hon på en presidentskala egentligen?
Olle reder ut hur det egentligen ser ut med de sjuka presidenterna.

Ett sätt att förbättra sin hälsa på väldigt enkelt är att sova bättre. Det är inte bara timmarna som räknas, utan även när och hur du sover. Rickard ger 5 enkla tips för att få en bättre sömn och hålla sig friskare, gladare och mer framgångsrik.

Max ser sig själv vara en bättre version av sig själv i ett annat liv. Detta är i alla fall en teori vi testar och tittar under skalet på. Men den viktiga frågan är ju, vad skulle du vilja återfödas som? Tänk om det bara händer över natten? Olle vet exakt vad han skulle vilja…

Vi håller på och bygger upp studion där vi ska sända live och det lär ta några veckor att få den att rulla. Rekvisita etc…

Veckans top 5 handlar om ”pinsammaste sakerna som kan hända en”.

 

Facebook instagram

Lyssna på oss på Itunes