I PODCAST DÅLIGA SVENSKAR 010:

  • Olles avsnitt blir en spiraltrappa ned till elakhetens djupaste mörker och ett erkännande om en crush på Jude Law
  • Max har haft två veckor på sig att komma på ett ämne: ikväll det handlar om diskning
  • Rickard fortsätter på depressionstemat och pratar om självmord

I det tionde avsnittet avhandlas en rad tips på hur man blir en superdiskare: visste du exempelvis att tyskarna har en bättre variant av Svinto? Rickard avslöjar att han inte bara funderat på självmord utan även haft en dödslista. Det blir prat om verklighet och myter angående självmord och diskning, och i Olles del av avsnittet får vi reda på vad han haft för sig i sina elakaste stunder, och vilket ögonblick som varit kanske det mest avgörande i livet. I dagens avsnitt har också ”Topp 5” premiär, och vi diskuterar de topp 5 värsta grejerna som kan hända under sex.

Dessutom! Om du delar Dåliga svenskar på Facebook har du chansen att välja ett ämne i en kommande podcast. Vi kontaktar 3 personer som delat oss den kommande veckan, och de får välja varsitt ämne, helt valfritt.

Relevanta länkar:

Facebook instagram

Lyssna på oss på Itunes